fbpx
Yourie-Castricum

Yourie

Inti en Yourie komen elkaar al een hele tijd tegen tijdens hun optredens op de diverse festivals. En al die tijd willen ze al iets samen doen maar het kwam er gewoon weg niet van. totdat Inti voor zijn bedrijf Huis van de Zon een team van mensen nodig had was een gesprek met Yourie snel geregeld. En wat blijkt ze voelen elkaar feilloos aan dus deze samenwerking gaat ons nog veel brengen.

Yourie Castricum is muzikant, healer en begeleider van sjamanistische rituelen.

Heel zijn leven is hij al met muziek bezig en in verschillende bandjes actief geweest in binnen- en buitenland. De helende aspecten zijn voor hem een steeds grotere rol gaan spelen en het voelt als nu als een “calling” om dit met de wereld te delen.

Op 23 maart 2019 zal Yourie tijdens een feestelijke presentatie in Amersfoort zijn nieuwe cd lanceren.

Nou wil het geval dat Yourie op 20 maart een aparte Sound Healing zal geven vooraf aan de Equinox Cacao Ceremonie en nu gaat het sterke gerucht dat die mensen die daar zullen zijn wellicht de eerste klanken gaan horen van deze te gekke passievolle muzikant. Wil je daar bij zijn

Yourie Castricum zo puur in zijn muziek het raakt altijd

Yourie over zijn muziek

Klank is een van de krachtigste medicijnen die ik ken. Het maakt blokkades los, brengt energiestromen op gang en geeft ruimte in je bewustzijn. Ik voel het als een roeping om met klank te werken en dit medicijn te delen. Naast het gebruik van mijn stem bespeel ik onder anderen sjamanentrom, mondharp, ratels, gitaar, djembé, derboeka en handpan.

“Come and celebrate together.”