fbpx
Jelle Schipper
Jelle Schipper

Toen Inti zijn team ging samenstellen voor zijn bedrijf Huis van de Zon was Jelle een van de eersten die Inti op zijn lijstje zette. Inti ontmoette Jelle op 20 november 2018 tijdens een workshop Haka en ondanks dat Inti hem weleens vaker was tegengekomen tijdens evenementen was de klik die hij toen met Jelle voelde zo krachtig dat Inti hem met zijn heerlijke positieve uitstraling en muzikale kwaliteit erg graag bij het team wilde hebben.

Jelle heeft altijd graag gezongen en gitaar gespeeld en heeft ook diverse eigen nummers geschreven. Een eigen nummer van Jelle Schipper op gitaar.

Over de mantra’s die hij ook zal gaan zingen tijdens belevingen van Huis van de Zon zegt Jelle het volgende:

“My Way of the Mantra is er een van bevrijding. Wanneer ik niet lekker in mijn vel zit, vastloop in gedachten of emoties, dan helpt het zingen van Mantra’s en Medicijnliederen mij om weer door te kunnen ademen. Om weer stroming te krijgen in dat wat vastzit. Om los te laten wat me niet dient. De extra dimensie van Mantra’s en Medicijnliederen zingen, het richten van de aandacht, de intentie en trilling volgen naar binnen, hebben mijn muziekbelevenis verrijkt.

Muziek maken doe ik bovenal om het leven te vieren, de Joy van mijn Ware Zelf te voelen en vanuit een open Hart dit samen te delen. Om samen de eenvoud van Zijn te ervaren, te genieten van Overvloed en Stilte. De weg naar binnen, de innerlijke reis met het instrument van jouw stem… Bezingen en liefhebben. De weg naar het Voelen en Ervaren ontwaken. Met helderheid in je hele wezen, gevoelens stromen en gedachten krijgen ruimte om in Vrijheid te zijn. “

“Come and celebrate together.”

Jelle Schipper bij Happy Spirit Days in Blaricum speciale Cacao Ceremonie voor de vrijwilligers van het festival 

Jelle Schipper live uitzending op facebook