fbpx
Tamara Groen van Breathbliss.nl

Tamara Groen | BreathBliss

Inti Wasi heeft Tamara leren kennen tijdens het Healing Garden festival van 2017 en hij had direct een klik met haar. Tijdens de voorbereiding van zijn nieuwe bedrijf gaf hij ook al aan te willen gaan werken met Tamara als de kans zich daartoe zou lenen.

Om gelijk maar van start te gaan heeft hij met Tamara afgesproken dat zij tijdens de eerste grote beleving die Huis van de Zon organiseert vooraf aan de ceremonie die Inti met zijn team gaat geven met de groep zal gaan werken met verbinding van de groep en kwetsbaarheid d.m.v. oefeningen en verbonden ademen.

Zoals Tamara enthousiast aangeeft:

Onze ademhaling werkt. 20 keer per minuut. Een prachtig mechanisme. Het levert ons lichaam de nodige hoeveelheid zuurstof, zelfs als we slapen, en we blijven daardoor in leven. Maar op de automatische piloot ademen geeft niet altijd de gewenste levenskwaliteit.

Bewust ademen brengt je meer lucht, rust en ontspanning. En natuurlijk is het voor iedereen net iets anders. Maar wat voor bijna elke persoon geldt; je voelt al snel een verschil. Al doe je het maar een minuutje.

Over Tamara Groen en Breathbliss

Tamara Groen is life coach, trainer, organiseert workshops en retraites voor een bewuster leven en is bovenal ontzettend levenslustig. Ze besefte zich tijdens haar carrière in sales bij een multinational dat haar toenmalige levensstijl niet was hoe zij wilde leven. Ze raakte verslaafd, belandde in een burn-out, kwam hier weer bovenop en besloot het allemaal anders te gaan doen.

Geraakt door het ‘adem-werk’ – wat haar weer helemaal terug bij zichzelf bracht – koos Tamara ervoor om meerdere opleidingen tot adem-coach en trainer te volgen, onder andere bij Bassam Younes, Wilna Eenkhoorn en Wim Hof. Dit maakte haar één van de eerste ademcoaches van Nederland.

Ervaar jij klachten als onrust, stress, slapeloosheid of zelfs burn-out? Door middel van adem sessies en coaching helpt Tamara jou om helderheid te krijgen in je eigen doen en laten, zodat je weer dichterbij jezelf kan komen en vanuit daar opnieuw de wereld in kan kijken.  Tamara Groen breathworker, flirtcoach and trainer  Telnr.: +31650522086  Email: tamara@breathbliss.nl  Website: www.breathbliss.nl

Ervaar jij klachten als onrust, stress, slapeloosheid of zelfs burn-out? Door middel van adem sessies en coaching helpt Tamara jou om helderheid te krijgen in je eigen doen en laten, zodat je weer dichterbij jezelf kan komen en vanuit daar opnieuw de wereld in kan kijken.

Tamara Groen
breathworker, flirtcoach and trainer

Telnr.: +31650522086

Email: tamara@breathbliss.nl

Website: www.breathbliss.nl